فروش آنلاین مقالات دانشجویی، پروپوزال، پروژه، گزارش کارآموزی و کارورزی، طرح کسب و کار، طرح توجیهی کارآفرینی ، بروشور، پاورپوئینت و...

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 141
  • بازدید دیروز : 117
  • بازدید کل : 670708

246_گزارش كارآموزي مخابرات 142ص


246_گزارش كارآموزي مخابرات 142ص

آشنایی با مخابرات و تاریخچه آن :

 

مخابرات در واقع مبادله اخبار و اطلاعات و تصویر و دیتا توسط علائم قراردادی و سمعی و بصری و الکتریکی از محلی به محل بعدی می باشد .

ایرانیان نخستین مللی بودند که از چند هزار سال قبل از مخابرات تلگرافی با استفاده از دو شعله در سال 1101 قبل از هجرت در تصرف آتن جهت ارسال اخبار از آن استفاده شد .

 

تلگراف و موس : در سال 1844 اولین ارتباط تلگرافی بین واشنگتن و با لتیمو به وسیله جریان الکتریکی در سیم مخابره شد . در ایران این کار در سال 1238 صورت گرفت . در سال 1255 علی خان فخرالدوله نخستین وزیر انتخاب شد و باعث شد تا خطوط تلگرافی در ایران گسترش یابد که مهمترین آنها خط ارتباطی آلمان – روسیه – ایران – هند بوده است .

 

پیدایش تلفن : مخترع تلفن الکساندر گراهام بل بود که در سال 1876 در شهر بوستون مرکز تلفن 21 مشترکه راه اندازی کرد .

 

اولین بار در ایران بین سالهای 65-1264 شمسی ارتباط تلفنی بین راه آهن تهران – ری انجام شد .

در گرگان در سال 1344 مخابرات گرگان با 2000 شماره بصورت خودکار F6 نصب شد . در حالی که قبل از آن به صورت هندلی بود .

در آبان 1352 به مناسبت تاج گذاری شاه STD( مرکز بین شهری خودکار) بین شیراز – تهران – اصفهان راه اندازی شد .

در سال 1374 با توجه به گسترش فعالیت های مخابراتی و توسعه روز افزون صنعت مخابرات در کشور و پیروی از سیاست تمرکز زدایی در اجرای ماده 7 قانون تاسیس شرکت مخابرات ایران تشکیل شرکتهای مخابرات استانی پیشنهاد شد و در تاریخ 1/11/74 با تصویب اساسنامه شرکتهای مخابرات استانها در کمیسیون مشترک امور اداری و امور پست و تلگراف و تلفن و نیرو در مجلس شورای اسلامی این هدف محقق و در تاریخ 11/11/74 توسط مقام ریاست جمهوری برای اجرا ابلاغ شد .

مخابرات در توسعه جامعه نقش بسیار مهمی دارد . میزان سرمایه گذاری در امر مخابرات در کشورهای مختلف متفاوت است و بستگی به سایر خدمات از جمله حمل و نقل و سایر صنایع دارد . مسائل زیادی از جمله محدودیت های سیاسی و اقتصادی در توسعه شبکه های مخابراتی تاثیر بسزایی دارد . با توجه به اینکه طرحهای توسعه اقتصادی کشورهای مختلف یکسان نیست . لذا طرحهای توسعه مخابراتی آنها نیز با هم متفاوت است .

 

عموماً شبکه های مخابرات بر سه بخش عمومی و خصوصی و ویژه تقسیم می شوند :

شبکه های عم.می مانند شبکه های عمومی تلفنی یا شبکه های دیتا و شبکه های موبایل و ... که تمام مشترکین به آنها دسترسی دارد .

شبکه های خصوصی مانند شبکه های نیرو انتظامی یا شبکه های تلفنی شرکت نفت و ... که فقط مشترکین این نوع شبکه ها به آن دسترسی دارند . البته این نوع شبکه ها می توانند به شبکه های عمومی متصل شوند .

شبکه های ویژه که وظایف خاصی را بر عهده دارند و مشترکین به آنها دسترسی ندارند مانند شبکه های مدیریت .

با توجه به افزایش روز به روز ارتباطات لذا از این نظر درر زمینه های اقتصادی و آموزشی و فرهنگی و نظامی روز به روز افزایش می یابد .

 

‌أ. نظامی: نقش ارتباطات در تحقیقات فضایی و امنیت دفاعی و کامپیتری بسیار فراوان است .

‌ب. فرهنگی : القای فرهنگ توسط وسائل ارتباط جمعی و رادیو و تلویزیون و ماهواره و نیز تفاهم و وحدت افراد جامعه و عکس آن می تواند در بر داشته باشد .

‌ج. اقتصادی : جهش اقتصادی و تجارت و امکان ارتباطات در زمان کوتاه و استفاده از فناورری مخابرات اهمیت فراوانی دارد .

‌د. آموزشی : القای مسائل آموزشی توسط رادیو و تلویزین و پیشرفت دانش .

 

ارسال یا مخابره اخبار طی دو مرحله انجام می گیرد :

‌أ. مرحله تولید یا اطلاعات : هر موج اطلاعات جهت ارسال از یک نقطه به نقطه ای دیگر احتیاج به سیم های مخابراتی دارد که بتواند جریان و جهت یا ... را به واضحی تبدیل و در طرف دیگر عکس آن را انجام دهد .

 

 

‌ب. مرحله انتقال خبر یا انتقال : انتقال جریان و پالسهای الکتریکی پس از عمل بوسیله سیم هایی از یک نقطه به نقطه ای دیگر را مرحله انتقال گویند که به روش های بدون سیم یا رادیویی و انتقال سیمی انجام می شود . در محیط انتقال رادیویی از سیستم های مایکرویوو آنتنهای مخابراتی و ماهواره ای استفاده می شود . ولی در شبکه سیمی از کابلهای مسی یا فولادی و فیبر نوری و کابلهای کواکسیال و کوج برهای فلزی استفاده می شود .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تاریخچه شرکت مخابرات استان گلستان :

به استناد قانون تاسیس پس از منفک شدن استان گلستان در تاریخ 1/1/77 از استان مازندران به مرکزیت شهرستان گرگان شرکت مخابرات گلستان فعالیت رسمی خود را از تاریخ 26/2/77 آغاز نمود . اکنون دارای دو مرکز مایکرویوو ( گرگان و گنبد) و مرکز سوئیچ بین شهری و یک مرکز موبایل و اداره دیتا و ... می باشد .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ساختار شرکت مخابرات استان گلستان :

 

 

 

 

 

 

 

 

شرکت مخابرات وابسته به وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات است وبراساس یک تقسیم بندی مخابرات شامل :

مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره

معاونت مالی

معاونت توسعه و مهندسی

معاونت نگهداری و بهره برداری

معاونت مالی شامل قسمت های زیر می باشد :

مدیریت مالی اداری

مدیر تدارکاتی و نیروی انسانی

معاونت توسعه و مهندسی خود شامل سوئیچ شهری ، کابل راه دور و ... می باشد.

مدیریت طرح و نظارت شامل طرح و نظارت می باشد .

معاونت نگهداری و بهره برداری شامل قسمت های زیر می باشد :

مدیر راه دور

مدیر ارتباط شهری

مدیریت راه دور شامل مایکروویو و STD و مدیرریت ارتباطات شهری شامل شبکه کابل و ACCESS-WLL و سوئیچ می باشد .

 

 

 

 

محصولات تولیدی :

شامل data و mobile و wll و fix و backbone (زیر ساخت) می باشد .

ارائه خدمات فنی – مهندسی و ارتباطی و فناوری اطلاعات نظیر تلفن ثابت ، تلفن سیار ، فاکس ، دیتا و اینترنت و سایر خطوط ویژه نظیرHotline و Lessline و خطوط مایکرویو که علاوه بر کار انتقال تلفن راه دور را بر عهده دارد جهت انتقال سیگنالهای تلویزیونی صدا و سیما نیز کاربرد دارد و علاوه بر ایجاد بستر ارتباطی برای تجارت الکتونیک ، دولت الکترونیک ، دهکده الکترونیک و خطوط ارتباطی بین بانکها و سایر شرکتای دولتی و خصوصی و ... را عهده دار می باشد .

 

 

شرح مختصری از فرایند تولید خدماتی :

بین چندین شرکت مناقصه انجام می شود . شرکتی که در مناقصه برنده می شود جنس از آن خریداری می شود .توسعه و مهندسی آن را نصب وراه اندازی می کند . سپس آزمایش تحویل می شود و به نگهداری تحویل داده می شود و نگهداری خمات را به مردم ارائه می دهد .

شرح مختصری از فرایند خدمات شبکه های paper less :

در این بخش نامه های رسیده و فرستاده در کامپیوتر ثبت شده و روی نامه شماذه زده می شود ، و همچنین اسناد و مدارک سازمان نیز در کامپیوتر ثبت می شود .

اکثر نامه های رسیده شامل فرم های درخواست تلفن ، تغییر مکان تلفن ، قطع تلفن ، استعلام حریم و ... می باشد .

موقعیت رشته کارآموز در مکان کارآموزی :

کارآموز در واحد دبیرخانه و در قسمت ثبت نامه ها از طریق شبکه paper less مشغول به کار است . واحد دبیرخانه با دیگر واحدهای سازمانی در ارتباط می باشد . هر نامه ای که بین واحدها یا بین شرکت های مختلف با مخابرات رد و بدل می شود باید در دبیرخانه ثبت گردد و اگر تغییر و تحولی در آمارمربوط به واحدهای دیگر و اسناد رخ دهد دردبیرخانه ثبت می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

راهنماي ورود به برنامه

 

 

براي اجراي برنامه سينا برروي ICON(شمايل),Sina دابل كليك نموده ومنتظربمانيد.

 

 

 

با ظاهر شدن كادر اسم رمز نام كاربر واسم رمزخودرابادقت واردكنيد وكليدF2 رابراي ورود به برنامه بزنيداگر كليدفوق عمل نكند درستي نام كاربر واسم رمزراكنترل كنيد.

 

 

 

موقع تايپ هركاراكتراز اسم رمز نتيجه با نمايش يك كاراكترXديده خواهد شد .

 

 

 

پس از ورود به برنامه شما كادر زير را مشاهده مي كنيد كه به سه بخش تقسيم ميشود .

بخش اول عبارت است از منوي اصلي ومنوي كناري عمودي كه ازطريق اين منو ها مي توان به به تمام امكانات برنامه دسترسي پيدا كرد .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بخش دوم عبارت است از ICON (شمايل)هاي موجود كه به صورت افقي قرار دارند اين بخش براي دسترسي راحت تر به كادر هايي كه بيشتر مورد استفاده قرار ميگيرند، تعبيه شده اند

 

 

 

بخش سوم كه پايين ترين بخش موجود در كادر اصلي برنامه مي باشد ، از عنوان و تعداد نامه ها و پيغام ها و كليد هاي نشانگر فعال يا غير فعال بودن آلارم صوتي تشكيل يافته است.

 

 

 

 

 

 

 

ثبت نامه وارده

 

 

كليه نامه‌هاي رسيده از طريق مبادي ورودي , اعم از : دستي / پست / فاكس و... از طريق اين بخش وارد سيستم مي‌گردد .

از زير منوي دبيرخانه بخش ثبت نامه وارده را انتخاب كنيد .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بعداز انتخاب,پنجره ذيل مشاهده خواهد شد . اين پنجره شامل دو بخش اصلي مي‌باشد .

بخش اوّل : مشخصات نامه را نمايش مي‌دهد.

بخش دوّم : مربوط به كليدهاي كاربرديمورد استفاده در پنجره است.

در پنجره نامه وارده , فيلد كشوئي نوع نامهرا گشوده و نوع مورد نظر را انتخاب و كليك

نمائيد .

 

 

 

 

اين انتخاب به چند روش امكان پذير است :

1- با كمك ماوس

2- باكمك كليدهاي پيكاني واقع در صفحه كليد

3- انتخاب توسط اعداد روي صفحه كليد.

در پنجره نامه وارده , داخل فيلد شماره مبدا شده, شماره نامه مبدا مورد نظر را وارد كنيد.

( در صورت نداشتن شماره مبدا , كلمه ندارد را تايپ كنيد . ) و همين مراحل را در‌‌مورد‌‌تاريخ مبداتكرار‌كنيد .

 

 

 

 

( كليد ليستدر صورتي فعال مي شود كه دو يا چند نامه با شماره و تاريخ مبدا يكسان ( در مورد تائيديه‌هاي فاكس ) وجود داشته باشد كه در اينصورت پنجره ذيل ظاهر خواهدشد . اين پنجره شامل دو بخش اصلي مي‌باشد . بخش اول : نمايانگر تاريخ و شماره ثبت است. و بخش دوم : شامل كليدهاي كاربردياست . )

 

 

 

 

در بخش دوم اين پنجره كليد F4 ( نمايش ) را بزنيد .

با انتخاب F4 تصوير نامه پيدا شده مانند شكل ذيل مشاهده خواهد شد . مقايسه اين تصوير با اصل نامه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رسيده , اين امكان را خواهد داد تا تائيديه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي فاكس براي بار‍‌‌ ديگر نيازي به ثبت نداشته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌باشند .

در بخش دوّم اين پنجره كليد F2 ( تائيد ) را بزنيد .

با زدن اين كليد پنجره ذيل ظاهر خواهد شد . بنابراين ‌مي‌توان نتيجه گرفت كه انتخاب كليد F2 ما را به صفحه قبلي ( پنجره نامه وارده ) برگشت خواهد‌ داد .( البته كليد انصراف نيز همان كار را مي‌كند . )


مبلغ قابل پرداخت 67,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۷ مرداد ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 316

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هرگونه سوالي داشتيد لطفا ازطريق شماره تلفن (9224344837)و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما