فروش آنلاین مقالات دانشجویی، پروپوزال، پروژه، گزارش کارآموزی و کارورزی، طرح کسب و کار، طرح توجیهی کارآفرینی ، بروشور، پاورپوئینت و...

محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 43
  • بازدید دیروز : 60
  • بازدید کل : 673096

نقش های حسابداری و حسابرسی اجتماعی و محیطی


نقش های حسابداری و حسابرسی اجتماعی و محیطی

نقش های حسابداری و حسابرسی اجتماعی و محیطی

 

عنوان: نقش های حسابداری و حسابرسی اجتماعی و محیطی

قالب بندی: WORD

تعداد صفحات: 100

این پروژه در مورد نقش های حسابداری و حسابرسی اجتماعی و محیطی می باشد که در 6 فصل و به صورت تحقیقی و پژوهشی تهیه و تنظیم شده ، کلیه استانداردهای مورد نیاز یک پروژه حسابداری در آن رعایت شده و به صورت بسیار کامل می باشد. این پروژه به دانشجویان رشته های حسابداری ، اقتصاد ، امور مالی و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد.

چكيده

اين مقاله با ديدي انتقادي حسابداری اجتماعی و محیطی مدرن را مورد تجزيه و تحليل قرار مي دهد. در ابتدا، راجع به اين موضوع بحث مي كنيم كه مدل هاي حسابرسی اجتماعی و محيطي نوين بر پايه چهارچوب هاي ليبرال و فرايند گرايي كه براي پيشنهادات و طرح هاي اصلاحي محدوديت هايي قايلند توسعه يافته اند. پس از آن بر موارد تمركز حسابداري اجتماعي و محيطي بر شركت ها خواهيم پرداخت كه در اين مورد حسابداري اجتماعي و محيطي به عنوان موجوديتي كه به سيستم هاي حسابداري هويت مي بخشد و سعي در رفع اشتباهات متداول در اين زمينه دارد، عمل خواهد كرد. براي توسعه در ايجاد ديدگاهي جديد نسبت به نقش هاي اجتماعي و محيطي حسابداري، اين مسئله به نظر رسيد كه آيا افكار كمونيستي نوين مي توانند فرايندهاي دموكراتيك را تقويت كنند. هدف از اين بررسي ترغيب مناظرات و مباحثي است كه در حوزة نقش شركت ها و اثرات آن ها بر طبيعت در بر مي گيرند. ما در اين زمينه بحث مي كنيم كه موراد نهفته در تئوري كمونيستي نوعي مدل دموكراتيك مي باشند كه از طريق آن مي توان به طور انتقادي مسير و هدف حسابداري را به عنوان مؤسسه اي در حوزه عمومي مورد نقد و بررسي قرار داد.

کلیدواژه: مسئوليت پذيري – ورشكستگي – ديدگاه اجتماعي – تکنیک های حسابداری- حسابرسی عملکرد

مقدمه

“حسابداري محيطي” و “حسابرسي محيطي” طي ۵ سال گذشته حوزه رو به رشدي براي تحقيقات محققان حسابداري بوده است.۱ اين مقاله بر پايه همين توسعه ها و پيشرفت هاي اخير در حسابداري محيطي انجام شده است تا به سه هدف متعامل زير نايل شود:

– نشان بدهد كه حسابداري محيطي همانطور در حال حاضر نيز به همين گونه است و به عنوان روح حسابداري در شركت ها به كار مي رود تا بتواند بر اشتباهات متداول اين بخش اثر گذار باشد.

– ساختارهاي ليبرال را كه حسابداري محيطي بر پايه آن بنا شده است را مورد بررسي و آزمون قرار دهد و مباحثي را كه در اجتماعات گوناگون در اين مورد در مي گيرد، توضيح دهد.

– مشخص كند كه آيا تفكرات كمونيستي مدرن ۲ مي توانند فرايند هاي دموكراتيك را كه مباحث و مناظرات مربوط به نقش شركت ها و آثار آن ها بر محيط را ترغيب مي كنند، تقويت كند.

تعریف

در اين مقاله، كمونيست به عنوان يك حركت سياسي كه تلاش هاي مدل هاي مدرن ليبرال را كه براي پشتيباني و توسعه چهار چوب هاي مسئوليت پذيري و قابليت حسابرسي شدن به كار مي روند، مورد چالش قرار مي دهد، مد نظر قرار گرفته است.۳ كمونيست ها اعتقاد دارند كه حوزه تعريف “خوبي” هميشه براي تعريف آنچه كه صحيح است كافي نيست، زيرا ملاك استقلال و آزادي در ديدگاه ليبرال مي تواند برخي موارد “معنا دار” را مد نظر قرار ندهد.

واژه “معنا دار” به برداشت ” تيلور” از بشريت به عنوان حيوانات خودآگاه بر مي گردد. تيلور با طرح واژه “خودآگاهي” بحث مي كند كه هيچ تعريف و توضيح كاملي درباره اين كه بشر چگونه مي تواند براي خويشتن خود احترام قايل باشد، در صورتي كه درك كامل از خود نداشته باشد، وجود ندارد (تيلور، ۱۹۸۳، ص ۱۴۴) درك افراد به عنوان موجوداتي خودآگاهي، از “خوبي” تحت تأثير “پيش فرض هاي قوي” ذهني افراد قرار مي گيرد (تيلور ۱۹۸۹) پيش فرض هايي كه وابستگي هاي فرهنگي، اجتماعي و محيطي افراد نشئات مي گيرند و فرد هويت خود را به شدت در گرو آن ها مي داند.

در اينجا ما بحث مي كنيم كه چهارچوب هاي مسئوليت پذيري سخت گيرانه ليبرال پا دادن اطلاعات اضافي به صاحبان سرمايه بدون اين كه دقيقاً تأثيرات شركت را بر محيط مورد نقد و بررسي قرار دهند، وضعيت موجود را به وجود آورده اند. رابطه بين چهارچوب هاي مسئوليت پذيري سخت گيرانه ليبرال و تئوري سرمايه داري منجر به ايجاد يك ديد ابزاري نسبت به نقش حسابداري شده اند. در ادبيات مفصل حسابداري اجتماعي و محيطي مدرن نوعي مباحثه دموكراتيك ليبرال و فرايني سخت گيرانه وجود دارد كه به شركت ها نقشي چون مؤسسات عامل تغييرات اجتماعي مي دهد (براي مطالعه بيشتر به مؤسسه كانادايي حسابداري رسمي و داراي حق امتياز، ۱۹۹۲، و بنگاه تحقيقاتي حسابداري استراليا ۱۹۹۷ مراجعه كنيد).

علاوه بر اين، موانع ليبرال دموكرات بر پايه قراردادهاي اجتماعي بين شهروندان ساختاربندي شده اند، كه بر اين اساس تفكر همكاري آزادانه افراد آن، شناخته مي شود. در اين مورد بحث مي كنيم كه ادراك كمونيستي از مسئوليت پذيري، يك قرارداد اجتماعي غير ضروري است كه براساس اصول ليبرال بنا شده است و ارتباط نزديكي نيز با مفهوم ابزاري استدلال عملي يا كاربردي دارد. تصحيح كمونيستي اين مسئله به نظر ضروري مي رسد، زيرا نظريات جديد متخصصان حسابداري، مسئوليت پذيري محيطي را به عنوان اجراي فرايندي كه مسايل محيطي را با شناخت و تعيين دارايي ها و تعهدات محيطي تا حد امكان، استاندارد كرده است، تعريف كرده اند. تا زماني كه اين مشكلات توسط تئوري هاي جديد حسابداري محيطي تصحيح نشده اند. متخصصان حسابداري به راحتي مي توانند حسابداري محيطي را براساس مفاهيم ابزاري آن به عنوان راهي براي قانوني جلوه دادن فعاليت هايشان تعريف كنند. كمونيست ها در مورد گرايش به كاهش دلايل عملي در مقايسه با استدلال هاي ابزاري كه نوعي از استدلال هستند كه توسط اقتصاددانان براي رسيدن به بهترين نتيجه با استفاده از كمترين هزينه استفاده مي شوند، و دليل اصلي مشكلات مدل هاي مسئوليت پذيري ليبرال هستند، نگران هستند.

فهرست مطالب

چكيده

فصل اول:کلیات تحقیق

۱-۱- اهداف تحقیق

۱-۲- استفاده کنندگان تحقیق

۱-۳- فرضیات تحقیق

۱-۴- روش تحقیق

۱-۵- محدودیت های تحقیق

فصل دوم:نقش های حسابداری

۲-۱- مقدمه

۲-۲- تعریف

۲-۳- مكانيسم هاي مسئوليت پذيري در حوزه عمومي

۲-۴- مسئوليت پذيري، استدلال عملي و گفت و شنود

۲-۵- كمونيسم، هستي شناسي و مسئوليت پذيري

۲-۶- فراكمونيسم

۲-۷- درك ابزاري و محدود حسابرسي محيطي و اجتماعي

فصل سوم: نقش هاي اقتصادي و اجتماعي حسابرسي

۳-۱- مقدمه

۳-۲- نقش هاي اقتصادي و اجتماعي حسابرسي

۳-۲-۱- روش اقتصادي

۳-۲-۲- روش اجتماعي

۳-۳- نقش اجتماعي رسيدگي و حسابرسي

۳-۳-۱- نقش عام اجتماعي رسيدگي وحسابرسي

۳-۳-۲- نقش خاص اجتماعي حسابرسي

۳-۴- حاكميت شركتي

۳-۴-۱- حاكميت شركتي چيست؟

۳-۴-۲- ديدگاههاي محدود( سنتي) از حاكميت شركتي

۳-۴-۳- ديدگاههاي گسترده ( نوين) از حاكميت شركتي

۳-۴-۴- چارچوب نظري حاكميت شركتي

۳-۴-۵- تئوري نمايندگي

۳-۴-۶- روشهاي هماهنگ نمودن منافع سهامداران با مديران در تئوري نمايندگي

۳-۴-۷- تئوري هزينه معاملات (تئوري رفتاري شركت)

۳-۵- نقش هاي اقتصادي و اجتماعي حسابرس و سهامدار

۳-۵-۱- تئوري ذينفعان

۳-۵-۲- تئوري ذينفعان در برابر تئوري نمايندگي

۳-۵-۳- شباهتهاي تئوري نمايندگي با تئوري ذينفعان

۳-۵-۴- تبيين تئوري براساس نفع شخصي

۳-۵-۵- تبيين تئوري براساس مسئوليت اجتماعي

۳-۶- ضرورت و نقش اجتماعي حسابرس

۳-۶-۱- بيان نقش اقتصادي حسابرسي در ادبيات حسابداري

۳-۷- نفع شخصي اقتصادي و رسيدگي

۳-۷-۱- جنبه هاي كليدي از نفع شخصي رسيدگي

۳-۷-۲- ديدگاه خانم والاس ( تئوري حسابرسي اثباتي)

۳-۸- نفع شخصي اقتصادي و حسابرسي

۳-۸-۱- تئوري نمايندگي

۳-۸-۲- فرضيه مباشرت و نظارت

۳-۸-۳- فرضيه اطلاعات

۳-۸-۴- فرآيند تصميم گيري فرضيه اطلاعات

۳-۸-۵- منافع اطلاعات

۳-۸-۶- فرضيه بيمه

۳-۹- نقش روانشناسي رسيدگي و حسابرسي

۳-۹-۱- استدلال اساسي

۳-۱۰- نقش جادويي حسابداري در جامعه

۳-۱۰-۱- نقش رواني فرآيند رسيدگي و تاييد و حسابرسي

۳-۱۰-۲- نقش بيمه سياسي حسابرسي

فصل چهارم: ويژگي هاي حسابداري مديريت و نقش آن در تصميم گيري

۴-۱- مقدمه

۴-۲- تعريف حسابرسي عملکرد

۴-۳- حسابرسي عملکرد:حسابرسي کارآيي، اثربخشي و صرفه اقتصادي

۴-۴- مدل هاي مديريت عملکرد و حسابرسي عملکرد

۴-۵- اهداف کلي حسابرسي مديريت

۴-۵-۱- ارزيابي عملکرد

۴-۵-۲- شناسايي فرصت ها و بهبود فعاليت هاي عملياتي

۴-۵-۳- ارائه پيشنهاد براي بهبود عمليات يا ضرورت اقدامات اصلاحي

۴-۵-۴- پيگيري تصميم هاي عملياتي و اقدامات اجرايي

۴-۶- حسابرسي و مديريت بنگاه اقتصادي

۴-۷- حسابرسي عملکرد مديريت و نقش آن در شفاف سازي واحدهاي اقتصادي

فصل پنجم: نقش تکنیک های حسابداری مدیریت در اجرای نظام حسابرسی عملکرد

۵-۱- مقدمه

۵-۲- حسابرسی عملکرد

۵-۳- بودجه ریزی بر مبنای عملکرد و حسابرسی عملکرد

۵-۴- کارت امتیاز دهی متوازن و حسابرسی عملکرد

۵-۵- هزینه یابی بر مبنای فعالیت وحسابرسی عملکرد

فصل ششم:نتیجه گیری و منابع

۶-۱- نتیجه گیری

۶-۲- منابع فارسی

۶-۳- منابع انگلیسی

 



 

  انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 54

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هرگونه سوالي داشتيد لطفا ازطريق شماره تلفن (9224344837)و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما